Elérhetőságeink

Forcop Kft.7831 Pellérd, József A. 22
72/587-017
Mobil: 20/9213-546

Vasalatok: https://www.pajta-ajto-vasalat.com

mail: info@forcop.hu

facebook icon2

A szúnyoghálók alkalmazása szinte nélkülözhetetlen manapság. A szúnyogok, rovarok és egyéb szálló dolgok bejutását akadályozza meg a lakótérbe.
Kínálatunkban éppúgy megtalálható a legegyszerűbb fix keretes szúnyogháló, a hagyományos rolós szúnyogháló és a nyíló szúnyogháló ajtó, mint az exkluzív pliszé szúnyogháló. Ezeken felül gyártunk speciális vízszintes működtetésű, levehető keretes (peremes), redőnnyel kombinált és toló szúnyoghálókat is. A különböző típusokról alább bővebben tájékozódhat.
A szúnyoghálók anyaga sűrűn szőtt üvegszálas, műanyag bevonatos szövet, melye esztétikus szürke színben készítünk. Ezek nagyon jól ellenállnak a szélsőséges időjárási körülményeknek is.

Fix keretes szúnyogháló

Olyan ablakokra szerelhető, melyeknél nem kell eltávolítani, vagy mozgatni a szúnyoghálót. Azaz nem használják kihajolásra, virágöntözésre stb. Egyszerű és olcsó megoldás. A fix keretek anyaga lehet fehér műanyag, bármilyen RAL színre szinterezett alumínium, vagy fa mintázatú alumínium. 

Fix keretes peremes szúnyogháló

A szúnyogháló szintén fix keretre szerelt. Ennél a típusnál a keret anyaga alumínium, tetszőleges RAL színben, vagy faeres fóliával. A keret az ablaktok külső peremére elfordítható fülekkel rögzíthető, nincs szükség csavarozásra. Bármikor bentről le- és felszerelhető.

Minden jog fenntartva © 2016  forcop.hu készítette:  Creagroup Hungary 

X

Right Click

No right click